Bezoekers

Bezoek adres
Kunsterf Norg
Brinkstraat 1
9331 JE Norg


Parkeren kan achter het terrein van Kunsterf Norg. De parkeerplaats is toegankelijk via de Hofstraat.

Klik hier om te zien hoe je contact met ons kunt opnemen.

Openingstijden voor afhalen gereserveerde kaarten en theetuin
Zondag 1 tot en met zondag 29 augustus 2021 van 10:00 tot 17:00
Op dit moment kun je nog geen tickets reserveren. Wanneer dit in verband met COVID-19 in augustus nog steeds noodzakelijk is plaatsen wij hier een link naar meer informatie over hoe je tickets kunt reserveren.

Opening zondag 1 augustus
11:00 officiële opening
15:00 meet & greet met de makers

Hoe werkt het?
Folly Art Norg is een wedstrijd. De makers sturen aan het begin van het kalenderjaar een plan en maquette in. Na een ontmoeting met en een presentatie door de genomineerde makers, wordt door Stichting Amonet de definitieve selectie van deelnemers gemaakt. Een week voor het evenement komen de makers naar Norg en bouwen met een klein budget hun folly.

De folly route
Als bezoeker van Folly Art Norg start je bij Kunsterf Norg. Hier kun je alle informatie krijgen die nodig is om een geslaagde folly tocht te maken. Koop daar voor €10 het boekje met informatie over de makers, de folly’s en de route.

Ook is er op het terrein gelegenheid om je mening en ideeën achter te laten. Voor de organisatie en de makers is het leuk om te lezen wat je er van vond en of je een favoriet hebt. Dus kom vooral na de wandeling terug op het terrein.

Theetuin
Heb je de hele wandeling gemaakt en wil je nog wat drinken of eten? Dit kan in onze theetuin bij Kunsterf Norg. Klets na met een lekker kopje koffie of thee en zelfgemaakte taart of koek! Ook hebben we tosti’s en soep. En mocht je nou je flesje water voor onderweg vergeten zijn, dan hebben we deze ook voor je op voorraad.

Folly Art Norg 2019 werd mogelijk gemaakt door