Over ons

Stichting Amonet
Folly Art Norg is een evenement van Stichting Amonet. In 2006 is Stichting Amonet opgericht om in het veld van theater, (bouw)kunst en muziek in Nederland het verschil te maken. 

Doelstelling van Stichting Amonet:
Het stimuleren en bevorderen van activiteiten op het gebied van theater, (bouw)kunst en muziek in NederlandDit door samenwerkingen aan te gaan met (onderwijs)instellingen binnen de genoemde branche, en door het organiseren van festivals, workshops en/of werkplaatsvormen.

Vooral voor aankomend talent willen wij een springplank bieden. Maar ook voor bezoekers willen wij ervoor zorgen dat kunst en cultuur breed toegankelijk is. 

Stichting Amonet is een niet commerciële , goeddoel organisatie. We werken alleen maar met vrijwilligers. Met de festivals en activiteiten van Stichting Amonet wordt geen winst behaald. Bezoek voor meer informatie ook de website van Stichting Amonet   www.amonet.nl en Festival Worteldagen www.worteldagen.nl.

Bestuur Stichting Amonet
Ina Reynders – Veldhuis
Rita Zeephat
Saskia Reynders
Taeke Overdijk
Herbert Wolsink

Operationeel Team Folly Art Norg
Ina Reynders – Veldhuis
Rob Reynders
Saskia Reynders

Jury Folly Art Norg Wedstrijd
Gedurende de Folly-maand, 31 juli t/m 28 augustus, gaat de jury bij de folly’s langs. Aan de hand van vastgestelde criteria en hun eigen expertise scoren ze de deelnemende folly’s en bepalen wie de winnaar is van Folly Art Norg.

De jury van 2022
Haiko Meijer – Onix architecten
GertJan Mulder – Beeldend kunstenaar, oud docent scenografie Minerva
Rannilt Pol – Drents Museum, curator hedendaagse kunst
Mathijs Dijkstra – Laos landschapsarchitecten